Handtassen voor dames en heren

Klaar om een onvergetelijke indruk te maken? Swakara geeft je een touch of glamour met handtassen voor dames en heren in Nieuwpoort.

Damestassen

Een handtas kan je imago maken of kraken. Een handtas is bovendien veel meer dan een accessoire. Het maakt je outfit compleet en is in grote mate bepalend voor je algemene uitstraling. Ga daarom voor een kwalitatieve handtas in leder of daim en geef je zelfvertrouwen een boost! Bij Swakara vind je de volledige collectie van Marta Ponti en Belluga met bijpassende portefeuilles. Verder behoren eveneens de Hexagona damestassen tot ons ruim assortiment. Deze trendy damestassen zijn gemaakt uit een stevig nylon met leder afwerking. Van boodschappentassen en rugzakken tot heup- en schoudertassen en documententassen.

Herentassen

Onze Hexagona collectie bestaat ook voor heren. Deze herentassen in rundsleder beschikken bovendien over een handige indeling. Van cross body en heuptassen tot schouder- en computertassen. Check onze collectie handtassen voor dames en heren online of breng een vrijblijvend bezoekje aan onze winkel in Nieuwpoort.

Swakara - Nieuwpoort Swakara - Nieuwpoort